vineri, 26 aprilie 2013

Dezamagire....


Cu pasi marunti, cu vise multe, cu palmele grele, cu ochii puri pornesc la drum, la un drum atat de lung numit viata:). E atat de frumoasa viata aceasta incat am uitat complet sa o vedem, sa ne bucuram de ea. Suntem inecati in viata de zi cu zi, in problemele de zi cu zi, suntem orbiti de orgolii , de invidii de rautati si unde mai are loc viata?

Gingasia si puritatea iubirii o vindem pe propriile frustrari si orgolii...ma uit in jur si vad atatea probleme, atatea nemultumiri...Oare ce ne dorim?Oare ce ne multumeste? Oare mai stim sa traim? Ar trebui sa fim bucurosi ca suntem sanatosi si sa traim intens, sa alergam veseli prin viata nu sa o umplem de negru!

Am decis sa plec....unde? Intr-un loc aparent utopic....acolo unde e liniste, acolo unde e bine....acolo unde e cald...M-am saturat de lumea aceasta atat de falsa, atat de rea...M-am saturat sa fiu mereu la bal mascat!

Gata jocul! Am pus capat...Poti sa-ti iei masca si sa te duci la alt bal! M-am saturat sa fiu un simplu spectator , am sa devin si eu un actor. Am sa fiu actor in viata mea. Am sa pictez cum doresc eu, am sa ma pierd in culori, am sa ma imbat de miresme pure. Am sa ma las purtata de valurile profunde ale vietii.

Singuri ne nastem, singuri razbatem, singuri murim.....Restul sunt simpli trecatori prin viata...si cum zicea o mare voce: "Pe masura ce crestem descoperim ca pana si persoana care nu trebuia sa te dezamageasca vreodata, probabil o va face." Din pacate nu e probabil, e sigur!