joi, 15 aprilie 2010

Traieste clipa!


Aceasta expresie am inceput sa o aud tot mai des si mai des.Majoritatea tinerilor din ziua asta folosesc aceasta expresie cand vine vorba de distractie, de bautura, de fumat sau de alte activitati "de`ale varstei".

A ajuns o adevarata moda usor revoltatoare "sa-ti traiesti clipa".Multi o aplica traind prezentul fara sa se gandeasca nici macar o clipa in viitor.A trai clipa nu inseamna a face toate nebuniile.A trai clipa inseamna si a aprecia persoana de langa tine, a trai clipa inseamna si sa faci ceea ce simti.Aceasta expresie ar trebui sa ne dea putere sa fim mai buni, sa zambim, sa iubim, nu sa ne indemne doar la bautura,sex,droguri asa zisa distractie a tinerilor in ziua de azi.

Totul parca e obscur, ascuns.Unde e lumina?Unde e puritatea? Oare chiar atat de tare s-au pierdut?

Trecutul va ramane mereu in noi.Depinde de cat de puternici suntem pentru a nu`l lasa sa ne afecteze prezentul si viitorul.De asemenea nu putem fi imuni la viitor pentru ca incepand cu prezentul ne construim un viitor asa cum ne dorim, asa cum ne este scris.

Trebuie sa privim partea pozitiva a trairii clipei, sa facem lucruri pozitive.Cat e de frumos cand faci ce simti, cat de liber te simti cand ai puterea sa`ti recunosti sentimentele si sa poti nevinovat sa atingi mana persoanei care te faci sa vibrezi, doar gandindu`te la ea.

E bine sa traiesti clipa, pentru ca nu se stie ce se intampla.Oamenii nu mai stiu aprecia nimic.A intrat in moda se pare ideea ca doar atunci apreciezi pe cineva cand pierzi...ce prostie mai e si asta??? In loc sa profitam de timpul care il avem cu cineva sau avand ceva, noi risipim si apoi ne dam seama ca "ah, ce rau imi pare!".

Trebuie sa avem curaj sa ne infruntam temerile, sa avem curaj sa spunem cand simtim ceva, sa avem curaj sa iubim, sa avem curaj sa radem, sa ne distram, sa fim noi fara sa ne pese de rautatile celor din jur care vor exista mereu.Nu traim viata din vorbele altora.Trebuie sa fim noi insine si sa ne simtim liberi sa facem ce simtim.

Pacat ca oamenii prefera sa traiasca din vorbe, pacat ca apleaca urechile la barfe, pacat ca nu apreciaza un zambet, o imbratisare.

Deci Fii tu, nu fii ce te vor altii
Si traieste clipa cu minte!:)

miercuri, 14 aprilie 2010

luni, 12 aprilie 2010

Crezi in destin?



Intrebarea zilei de azi : "crezi in destin?"

Da am avut deja ocazia sa intreb cateva persoane despre destin.
Destin....
Cauza si efect.....
Take care what you wish `cause u might get....
Nimic nu e intamplator....

Oare care dintre astea le-ati alege?
Pentru unii e usor sa zica, poate altii mai stau pe ganduri, dar eu sigur cred:)

Poate ati patit si voi atunci cand v-ati indragostit sa va iasa in cale tot felul de "semne".
Tocmai ce m-am uitat aseara la filmul "Serendipity".


M-a pus putin pe ganduri acest film.Ce frumos este atunci cand te indragostesti si viata incepe sa-ti picteze un destin fie el pozitiv, fie negativ langa acea persoana. Daca ceva iti e scris atunci se va intampla. De asemenea daca ceva iti doresti cu adevarat si lupti cu toate fortele pentru acel ceva se va intampla, deoarece vei atrage prin puterea subconstientului acel lucru, dorinta spre tine.

De cate ori atunci cand ati fost indragostiti nu ati patit tot felul de coincidente?Gen: fix cand va gandeati la persoana draga sa apara melodia ei preferata, sau cand mergeti in oras sa observati tot felul de chestii care sa va duca cu gandul la acea persoana, sau fix cand mergeti intr-un loc si va ganditi intens la acea persoana sa apara si ea acolo.Sunt fel si fel de asa zise coincidente pe care unii le observa, zic eu cei sensibili si atenti, iar altii nu-->se numeste "destin."

Ne putem lega si de aspectul "cauza si efect".Si anume ca in functie de ce alegeri facem asa e viata, ca noi ne facem viata.Dar in momentul cand noi facem o alegere pe care o consideram buna, dar ea defapt nu e, conform destinului vor aparea semne care ne vor indica ca nu este bine ce facem.Unii din pacate refuza sa vada acele semne.

Totul se reduce la credinta.Daca crezi atragi lucrurile care ti le doresti in viata ta.

Deci keep on believin` and keep on smilin`!:)